Každou vámi objednanou sklenici nebo lahev vložíme do naší krabice tak, aby veškerá vámi objednaná položka k vám dorazila co nejdříve a nepoškozená.
Snažíme se především o následující:
- Pevnost každého balíku
- Ideální hmotnost zásilky
- Vhodné uspořádání skla v balíku
- Dostačující proložení jednotlivých sklenic a lahví
- Celkovou bezpečnost zásilky
Nemusíte se bát při poškození vaší zásilky. Pokud k vám dorazí zásilka rozbitá, obratem vám pošleme objednávku znovu.

Jsme si dobře vědomí křehkosti našeho zboží. Moc dobře si uvědomuje co se může při cestě k vám sklu přihodit. Z tohoto důvodu se při balení snažíme každý kus objednávky pečlivě, s láskou a odhodláním vložit do balíku. Sklo prokládáme - a to jak mezi jednotlivými kusy, ale i vrstvami.
Jaké balíky používáme?
Pro expedici každé zásilky ukládáme proložené sklo do již použitých standardizovaných balíků. Nebojte - tyto použité balíky nejsou poškozené, jsou dostatečně pevné a jako nové. Jsou vyrobeny z pevného kartonu, který něco vydrží. Navíc každou zásilku polepíme páskou označující dostatečně viditelně křehkost zásilky.
Nepoškodí se sklo o sebe navzájem?
Vámi zvolené kousky budoucích lahodných limonád, likérů či zavařenin fixujeme kartonovými proložkami mezi jednotlivými kusy. Celé vrstvy pak oddělujeme hrubým kartonem. Pokud je potřeba, využijeme kartonové hrany v každé vrstvě, které zboží chrání proti posunutí.
Tímto způsobem vznikne pod našimi šikovnými prsty až téměř nedobytná zásilka, která zajistí, abyste po otevření každého balíku mohli vyndat zboží nepoškozené, nové a připravené k použití.
A co víčka?
Sklenice o malých objemech ukládáme do spodních vrstev standardně zavíčkované, pokud vámi zvolená objednávka víčka obsahuje. Objemnější sklenice nebo lahve nevíčkujeme a to především kvůli úspoře jak našeho pracovního času, tak i vašeho drahocenného času v případě odvíčkování. Víčka vložíme do plastového sáčku, který vhodně uložíme do balíku mezi sklo. Od našich spokojených zákazníků víme, že při transportu nedochází k poškození takto uložených víček.
