BLOG

Jak elegantně a jednoduše otevřít poctivě zavařenou sklenici?

6 skvělých způsobů, jak otevřít zavařenou sklenici!   Nedovolte Vašim emocím, aby vyšly na po...

Balení a expedice zásilek

Každou vámi objednanou sklenici nebo lahev vložíme do naší krabice tak, aby veškerá vámi objednaná p...

Pampeliškový sirup

Recept: sirup z květů pampelišek. Sezóna pampelišek je v plném proudu a byla by škoda toho nevyužít...

Recept: pesto z medvědího česneku

Recept: Pesto z medvědího česneku Sezóna medvědího česneku si žádá minimálně jeden recept z „m...

Jak uchovávat med?

JAK UCHOVÁVAT MED ? Med je vyjímečný přírodní produkt, který si jistě zaslouží vhodné skladování. S...

Tři vejce do skla

Tři vejce do skla Dnes se s vámi podělím o naši nejoblíbenější úpravu vajíček. Jedná se o s...

Veselé Velikonoce!

Veselé Velikonoce! Vážení zákazníci, náš tým vám přeje s přicházejícím jarem hojnost zdraví, lásk...

Jak na zavařování?

Jak na zavařování. V našem dnešním  článku vám poradíme, jaký je podle nás ideální pracov...

Jaký je rozdíl mezi sterilací a pasterizací? Použít víčka typu steril nebo paster?

Použít víčka typu steril nebo paster?  Jaký je rozdíl mezi sterilací a pasterizací? Protože n...

Jak vybrat zavařovací víčka?

Jak vybrat zavařovací víčka? Dříve se zavařovací víčka rozdělovala dle barvy těsnící gumy (bílá na ...