6 skvělých způsobů, jak otevřít zavařenou sklenici! Nedovolte Vašim emocím, aby vyšly na po...
BLOG
Každou vámi objednanou sklenici nebo lahev vložíme do naší krabice tak, aby veškerá vámi objednaná p...
Recept: sirup z květů pampelišek. Sezóna pampelišek je v plném proudu a byla by škoda toho nevyužít...
Recept: Pesto z medvědího česneku Sezóna medvědího česneku si žádá minimálně jeden recept z „m...
JAK UCHOVÁVAT MED ? Med je vyjímečný přírodní produkt, který si jistě zaslouží vhodné skladování. S...
Tři vejce do skla Dnes se s vámi podělím o naši nejoblíbenější úpravu vajíček. Jedná se o s...
Veselé Velikonoce! Vážení zákazníci, náš tým vám přeje s přicházejícím jarem hojnost zdraví, lásk...
Jak na zavařování. V našem dnešním článku vám poradíme, jaký je podle nás ideální pracov...
Použít víčka typu steril nebo paster? Jaký je rozdíl mezi sterilací a pasterizací? Protože n...
Jak vybrat zavařovací víčka? Dříve se zavařovací víčka rozdělovala dle barvy těsnící gumy (bílá na ...